גורמהדרין

'גורמהדרין' – המומלצים שלנו

גלעד גולדברג

גלעד גולדברג

בוא האביב וחג הפסח עשו לנו חשק עז לרענן את המדור עם 'המומלצים של גורמהדרין'. תקופה ארוכה שערכנו עבורכם טיולים בכל הארץ והגיעה העת לסיכום שבו נעלה על נס את נבחרת המומלצים שלנו. הכינו את הפה שלכם לארבע לשונות של גאולה ועוד אחת – גרסת המסעדות, הרי הן לפניכם:
"וגברתי" – המעשנה של יואל
את הטור על מסעדת הבשרים המשובחת במישור אדומים שנקראת "המעשנה של יואל"- גם אם אתם שכחתם, הריר שבפה שלכם עוד זוכר. אם עוד לא ביקרתם שם, רק נזכיר כי מדובר במקום לקרניבורים שבאו לאכול בשרים איכותיים, וזה עבורם המקום המושלם. המקום מתאפיין באווירה חמה ובבשרים איכותיים. רק תשימו לב שלא הכל כשר למהדרין.
הכי מומלץ? פלטת המעושנים.
"וצליתי" – אנטריקוט
אחרי הכניסה בגרסה המחודשת של מסעדת אנטריקוט הוותיקה בהר חוצבים בירושלים תוכלו בפה מלא לומר כי מדובר במסעדה מכובדת ומרהיבה. אם תרצו ללכת לארוחת צהריים מפנקת או לערב של בילוי רציני, זה המקום. המסעדה מרווחת ומעוצבת יפה, מסוגלת להכיל כמויות גדולות של אנשים, ומתאימה גם לאירועים. האוכל עצמו, נראה כאילו אין צורך לציין- ערב לחך.
הכי מומלץ? כבדים.
"והתבשרתי" – סולו קרנה
מסעדת סולו קרנה, או בעברית – רק בשר, היא מקום צבעוני ונעים בלב בני ברק. מכילה בתוכה שפע של מנות וצבעים וסגנונות – שמתאימים מאוד לשף המיוחד שמלהטט במקום לנגד עיני הסועדים המשתאים. ריבות מכל מיני סוגים, לצד בשרים בשפע ולחמים מיוחדים, אלה רק קצה המזלג של מה שתמצאו שם. או כמו שסיכמנו: בגבול הטעם הטוב שבין מסעדת שף רשמית, לבין מסעדה נעימה עבור עם ישראל היפה.
הכי מומלץ? פלטת ציור.
"ושילבתי" – בית קפה שלווה
לצאת מהתבניות שהחיים הכתיבו לנו, זו היציאת מצרים הגדולה ביותר שניתן לבקש. ובבית קפה שלווה דואגים יום אחרי יום להוציא אנשים מהתבניות שהחיים הכתיבו להם. איך אתם שואלים את עצמכם? עם שילוב של בעלי צרכים מיוחדים בתפעול המסעדה. שלווה זו עמותה שעוסקת עם הלב, והמקום כמו שאומר הסלוגן דואג שתאכלו טוב ותעשו טוב.
הכי מומלץ? טאקו כרובית.
"ואכלתי" – אנטריקוטי
עמוק בתוך פתח תקווה ישנה מסעדה עם סיפור על משפחה, על אחווה, ועל הכוונת כוחות החיים למקומות טובים. במסעדה המסורתית תוכלו למצוא סלטים מעניינים, בשרים טובים וגם שואו לא קטן. לעיתים בערב יבוא נגן, ואולי תוכלו לשבת בחוץ, וגם רולטה מסתובבת עם מתנות לסועדים האוכלים היותר מ-500 שקלים לשולחן. פשוט כדאי.
הכי מומלץ? הפלוב. ■

עוד במדור זה

בר המשכן, שילה

בר המשכן, שילה

אנחנו מתחילים את החיים שלנו בתוך כיתות סגורות, שלא תמיד…
לחם וגבינה

לחם וגבינה

מסעדה חדשה עם עיצוב מרהיב, שירות אדיב, ויכולות קולינריות פנומנליות,…
משב – פוד טראקס

משב – פוד טראקס

זה לא סוד שבתוך כותבי המדור יש אחד שחובב במיוחד…
גשם של שלום

גשם של שלום

גם מי שלא גר ביהודה ושומרון יכול לחזק את ההתיישבות.…
אפילו הדגים במים רועדים

אפילו הדגים במים רועדים

אחר הקוראים האדוקים טען באוזניי לאחרונה: תן לנו תמונות. והרבה.…
מעבר להרים

מעבר להרים

אומנם מדור אוכל, אבל מותר לפעמים לגוון ולפתוח בדמיון מודרך…
מחליק בגרון

מחליק בגרון

לא בטוח שהקורא הממוצע יודע להעריך את סדר הגודל של…
ללקק את האצבעות

ללקק את האצבעות

עברו כבר כמה אלפי שנים מאז יצאנו ממצרים ומאז בכל…
דגים רבותיי, דגים

דגים רבותיי, דגים

אם תכתבו בגוגל חיפוש את המילים ׳מסעדת דגים׳, תמצאו בעיקר…
גורמה בבית מלון

גורמה בבית מלון

הכל יודעים שאוכל הוא כבר מזמן לא רק מזון. הסעודה…
בואו לבשל איתי

בואו לבשל איתי

בינינו, זה לא באמת אפשרי ללכת בכל שבוע למסעדה. זאת…
גורמהדרין - פינת חמד:

גורמהדרין - פינת חמד:

אם אתם מהאנשים שקנו כפכפי קרוקס אחרי שזה כבר היה…
חוגגים פסח בבן עמי

חוגגים פסח בבן עמי

אפתח בגילוי נאות: את מסעדת בן עמי אני מכיר מהקרביים…
בשורה בחלה: המבשר

בשורה בחלה: המבשר

במרכז המסחרי של אפרת דרום בילתי רבות בימי נערותי. אחרי…
שחור-לבן וצבעוני: סולו קרנה

שחור-לבן וצבעוני: סולו קרנה

״כאן, ממש על הקרקע הזו״, כך על פי העמוד הראשון…
טאבום

טאבום

בתקופה האחרונה יש טרנד שצץ בכל פינה – הפודטראק, ואם…