שאלה:
מה הדין אם בארוחה חלבית הוגשו קציצות בשריות חמות (חשבו שזה קציצות טונה)
אחרי שהקציצות חוממו בתבנית נירוסטה חלבית בתנור חלבי.
מה לגבי התנור, ,התבנית, והצלחות הפלסטיק ?
תשובה:
לגבי הצלחות: ניתן להכשיר בהגעלה.
את התנור צריך לנקות, ולהכשיר על ידי הפעלה בחום הכי גבוה לשעה.
לגבי התבניות: אם עברו עשרים וארבע שעות בין השימוש החלבי בתבנית ובין חימום הקציצות, ניתן להכשיר בליבון קל. ולכן, יש לשים בתנור על חום הכי גבוה למשך שעה.